Christina Hambäck blir ny VD för Qarlbo Property

Christina Hambäck har mer än 20 års erfarenhet med bakgrund från en rad aktörer på fastighets- och investeringsmarknaden och har haft ledande befattningar sedan 2011. Idag är Christina ansvarig för strategi, projektutveckling och transaktioner på ICA Fastigheter.

”För oss med fastigheter och projekt inom flera spännande områden är det värdefullt att få tillgång till Christinas breda kompetens och erfarenheter. Vi ser fram emot att få arbeta med Christina som också kommer att bidra med energi och engagemang”, säger Mats Hederos, styrelseordförande i Qarlbo Property sedan drygt ett år tillbaka och tidigare bland annat VD i AMF Fastigheter.

Qarlbo Property har ambitionen att växa genom förvärv och projektutveckling. Bolaget äger och utvecklar fastigheter för kultur-, nöjes-, restaurang- och hotellverksamhet på Djurgården i Stockholm.

I portföljen finns även bostadsfastigheter i Stockholm och fastigheter för seniorboende.

“Det ska bli väldigt roligt och stimulerande att få bidra till Qarlbo Properties tillväxtresa. Det är ett litet spännande bolag med en intressant mix av fastigheter och kommande projekt. Jag hoppas kunna bidra med mitt engagemang och med min erfarenhet”, säger Christina Hambäck.

Christina Hambäck tillträder som VD för Qarlbo Property senast under våren 2024.

Vid frågor kontakta:
Mats Hederos, Styrelseordförande Qarlbo Property
Tel +46 702 609 346
mats.hederos@qarlboproperty.se

Om Qarlbo Property

Qarlbo Property är ett privatägt fastighetsbolag med fokus på att långsiktigt och hållbart äga och utveckla fastigheter och områden. Verksamheten drivs via tre ben; Entertainment, Hospitality, Residential och Senior Living präglas av ett nära samarbete med hyresgästerna. Företaget är ett dotterbolag till Qarlbo AB, ett svenskt familjeägt investeringsbolag.

Nästa
Nästa

Cirkus på Djurgården får nytt miljörum